fbpx

La Hanul Boierilor

Mogosoaia, str. Zamfirei, nr 27-29, jud. Ilfov

Restaurant Locatie Evenimente La Hanul Boierilor
38 ( pret minim )

Restaurant "La Hanul Boierilor", situat pe malul lacului Mogosoaia, la doar 2,5 km de Bucuresti este locatia ideala pentru orice eveniment deosebit.

Locatie de Evenimente - Salon/Bar
Locatia se poate inchiria sau rezerva pentru diverse activitati, petreceri, evenimente.
Dispunem de sala dotata cu utilitati pentru 250 de persoane, cu bucatarie proprie, bar, instalatie de muzica ambientala, aer conditionat, TV-plasma, grupuri sanitare (femei, barbati), generator electric propriu, incalzire centrala, decor specific, personal specializat, parcare pazita sau la cerere: decor; flori si aranjamente profesionale; instalatii de sonorizare si video-proiectie profesionale; artisti, formatii, DJ, MC si dansatori profesionisti; focuri de artificii; inchiriere trasuri, cai, limuzine; fantana de ciocolata si candy bar; etc.
Meniul poate include atat preparate Romanesti cat si Iternationale. Colaboram cu echipe de bucatari care va pot prepara bucate alese dupa propriul dumneavoastra plac, de la mancare traditional romaneasca, la specialitati din orice varietate de bucatarie.
Toate acestea va stau la dispozitie pentru organizarea oricarui eveniment important din viata dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati: 0721207798