fbpx

AZAY

Bdul Unirii, nr 2, bl 8 A, sc 2, P

Set 6 cesti pentru cafea portelan de Limoges colectia Georgia Ivoire
3064 ( pret minim )

Inspiratie

Ne inspira frumusetea, eleganta, rafinamentul, traditia, devotamentul, perseverenta si acel strop de magie al tututor oamenilor implicati in crearea obiectelor care se afla in portofoliul nostru.

Obiectele-povesti aduc vietii noastre elemente de unicitate, ne fac sa devenim constienti de valoarea vechilor manufacturi, de cei care au creat forme incredibile din aurul alb, asa cum era denumit portelanul.

Creatorii acestor branduri au investit ani de zile in incercarile de a obtine forme pure, estetice, care au atras atentia regalitatilor din secolul al XVIII-lea pana in prezent. Ei si-au dorit, probabil, un cotidian estetic, in care sa fim inconjurati de obiecte vibrante, in jurul carora sa ne tesem propria poveste de viata.

Talentul lor artizanal a creat valoare si armonie care, peste 250 de ani, sunt prezente in spatiile noastre intime, in case, si in momentele in care ne bucuram de prezenta oamenilor care conteaza pentru noi.

Acesti artizani-alchimisti au iubit portelanul, cristalul, jasper-ul, aurul si argintul, reusind sa creeze, cu inspiratie, emotie si continuitate.

Valori

Frumusete

In domeniul nostru de activitate, frumusetea este prezenta peste tot: in povestea obiectelor, in designul acestora, in emotia pe care o creeaza. Credem, asadar, intr-o estetica a cotidianului, o viata traita armonios, inconjurati fiind de oameni buni si obiecte frumoase.

Autenticitate

Brandurile pe care le reprezentam in Romania au aceasta calitate exceptionala – autenticitatea. Fondatorii lor au creat obiecte originale, iar serviciile prin intermediul carora le-au facut cunoscute in toata lumea s-au ridicat la rang de arta.

Integritate

In relatiile cu partenerii si clientii nostri urmarim onestitatea si un comportament etic, bazat pe respect si corectitudine.

Profesionalism

Suntem pasionati de domeniul nostru de activitate si am format o echipa de specialisti, care ofera un cadru de business corect si echilibrat.

Adaptabilitate

Pentru ca am invatat, de-a lungul timpului, ca fiecare persoana are un set propriu de cunostinte si valori, ne adaptam dorintelor fiecarui client, incercand sa gasim cele mai bune solutii la cerintele sale.

Traditia

Apreciem continuitatea si tenacitatea cu care creatorii brandurilor noastre si cei care i-au succedat au pastrat identitatea si au dezvoltat unitar si coerent fiecare marca. In spiritul acestei idei, investim timp si energie in construirea de legaturi trainice si durabile cu partenerii si clientii nostrii.

Viziune

AZAY isi propune sa reprezinte un etalon in reinventarea si promovarea in Romania a conceptului Art de la table. Investim timp, energie si resurse in reintroducerea in cotidianul nostru a bunelor momente ce reunesc familia si prietenii in jurul unei mese elegant aranjate sau a unor clipe de relaxare in compania unui ceai aromat.

Ne place sa credem ca in fiecare zi aducem un plus de frumusete, originalitate si incantare in modul in care este perceputa arta oferirii cadourilor.

Si stim ca azi, piesele noastre innobileaza interioarele, fac oamenii fericiti si infrumuseteaza mesele!

De aceea am creat AZAY!

Magazinul online AZAY de cadouri va ofera o gama variata de produse potrivite pentru aceast eveniment special din viata noastra. Seturi de pahare de sampanie finisate deosebit cu aur, argint sau platina, seturi de portelan fin moderne sau clasice, seturi de accesorii argintate Vera WANG, marturii nunta,  sunt parte din colectiile deosebite pentru miri pe care le gasiti in site. Atentia noastra asupra ambalarii impecabile a fiecarui cadou precum si livrarea catre destinatar in conditii optime, intra fara indoiala in categoria serviciilor premium oferite clientilor nostri. In alegerea celor mai potrivite produse pentru cadouri nunta ne puteti contacta telefonic sau pe e-mail pentru oferte personalizate care cu siguranta ii vor fascina pe cei doi.

Piese elegante si inspirate, cadourile de la AZAY, fie ca sunt pentru o persoana draga sau pentru propriul dumneavoastra comfort,  pentru o nunta, pentru un botez ori pentru a celebra prietenia, respectul sau dragostea, sunt realizate de catre artizani britanici, francezi si italieni cu infinita grija pentru detaliu si autenticitate. Calitatea produselor modelate si decorate manual au facut din fiecare piesa din portelan, din cristal sau din argint un mic obiect de arta,  admirat si pretuit de catre capetele incoronate ale lumii, sefi de stat, diplomati si personalitati internationale. Atelierele reprezentate de catre AZAY in Romania sunt onorate cu titlurile de Furnizori Oficiali ai Casei Regale Britanice, de Atelier Istoric Protejat si de Antrepriza de Patrimoniu.

AZAY pune la dispozitia clientilor un portofoliu select de producatori premium de cristal si portelan, furnizori ai Caselor Regale din intreaga lume, cu o experienta remarcabila si notorietate mondiala: JL Coquet – portelan de Limoges pictat manual cu aur si platina; Wedgwood (1754) – seturi de masa din cel mai fin portelan englezesc; Salviati (1859) – pahare si obiecte decorative din cristal de Venetia, preferate de nobilime si casele regale din intreaga lume; Arthur Price of England (1902) – cadouri, obiecte decorative si tacamuri din argint; Mario Cioni (1953) – cristal modelat manual de maestrii cristalieri de la Florenta; Clive Christian – portelan si tacamuri aurite; Vera Wang – portelan, cristal, cadouri si obiecte decorative argintate.