fbpx

SC ELEGANT CATERING SRL

Bd Chisinau, Nr 1, Bucuresti

Elegant Catering – Servicii de Catering pentru Evenimente
150 ( pret minim )

Elegant Catering oferă o experiență complet deosebită în ceea ce privește planificarea și realizarea evenimentelor, îmbinând în mod inedit calitatea serviciilor, bunul gust și eleganța prezentărilor. De 12 ani suntem recunoscuți pentru inventivitate, flexibilitate și imaginație fară granițe, jonglăm cu meniuri clasice și preparate inedite, oferind o întreagă și deosebită experiență. Desăvârșim eleganța în catering atunci când adăugăm gustului, voluptatea vizuală potrivită. Ne reprezintă originalitatea, iar stilul nostru a devenit odată cu timpul, unul greu de reprodus.

Pentru evenimentele importante din viața dvs, Elegant Catering vine cu soluția adecvata: coordonatorii, decoratorii, bucătarii și cofetarii dau cu iscusință tonul adevăratelor petreceri. Fie că este vorba de un eveniment corporativ ori unul de natura socială, o nuntă sau un botez, țelul nostru este acela de a îndeplini cu dedicare și implicare până și cele mai înalte exigențe. Indiferent de numărul de invitați, de tematica și locația evenimentului tău, îti oferim o varietate de meniuri și servicii fără cusur, pentru ca tu și invitații tăi să vă bucurați de o poveste de neuitat, plină de eleganță și rafinament.

Timpul personal este din ce în ce mai limitat și de aceea venim cu soluția unor pachete complete în astfel de ocazii. Dispunem la cerere de locații care pot fi închiriate, indoor sau outdoor, planing profesional al bugetelor și meniurilor astfel încât să obținem împreună un regal de neuitat!