fbpx

Design|@Events Concept

Sos. Pipera, Bucuresti

Fotograf profesionist de nunta
650 ( pret minim )

Fotograf profesionist de nunta

Bucuresti, Bucuresti, Romania

0

Cine sunt eu?

Eu sunt Eugen, vesel, întotdeauna calm și atras de artă și frumos. Fotografie fac din pasiune și pentru a-ți oferii posibilitatea de păstrare prin fotografie a emoțiilor. Sunt o fire deschisă la noi perspective și caut „acel ceva” ce merită păstrat in  imagini… Sunt mereu acolo unde este nevoie de mine, pregătit cu lumini, echipamente profesionale și de backup.   

Cine sunt clientii mei?

Indrăgostiți ce au nevoie de un fotograf profesionist de eveniment cu experiență, calm, comunicativ, atent și bine pregătit, cu un portofoliu echilibrat și fotografii frumoase.

Fotografiile primite de la fotograf să transmită povestea reală, cu retușurile potrivite. Iubim să fim naturali și dacă avem timp să putem face cateva fotografii ieșite din tipar, să ne distrăm cat mai mult, așa vom avea cateva „fotografii funny” dar și „fotografii de album interesante”.  Fotograful să fie adaptabil și să găsească mereu soluții indiferent de provocările care vor apărea. Vreau să mă poată indruma, sprijinii și motiva atunci cand este nevoie. 

Ce vei primi de la mine?

Emoții in fotografiile primite, rememorarea vie a evenimentului peste ani, seriozitate și siguranță in timpul evenimentului.   

  • imi poți scrie la: eugen.elisei@gmail.com
  • sau ma gasesti la numarul de telefon: 0721852556

Te invit sa ne cunoastem la o cafea…