fbpx

Feel Art

Cluj-Napoca

Furnizorul nu a postat nimic momentan

Suntem pasionați de ceea ce facem și încercăm să aducem magia în imaginile surprinse. Momentele frumoase ale vieții trebuie povestite, nu doar cu ajutorul vorbelor, dar mai mult ca sigur prin lumini și umbre…despre viață și oameni. 

Feel Art este o echipă formată din oameni creativi, pasionați și cu experiență în domeniul foto și video. Misiunea întregii echipe este aceea de a imortaliza momentele de neuitat din viața dumneavoastră cu ajutorul aparatelor de fotografiat și a camerelor de filmat.

Vă punem la dispoziție o gamă variată de servicii și produse, începând cu fotografie profesională, filmare Full HD sau 4K, filmare cu macara, albume digitale diverse dimensiuni și culori, tablouri canvas, folio box, USB-uri personalizate.

Nunta este cu siguranță, pentru majoritatea dintre noi cel mai important eveniment din viața noastră.  Astfel ca fotograf și cameraman avem șansa să vă cunoștem și să fim alături de oameni frumoși și veseli, să surprindem emoții și trăiri. Ne dorim să aveți cele mai frumoase amintiri atât prin fotografie, cât și prin aparatul de filmat. Așa că ambele servicii trebuie să aibă aceeași valoare și să redea cât mai real atmosfera și emoția de la evenimentul vostru. În ziua nunții ajungi să surprinzi în fotografii și cadre video amintiri unice care să spună povești de-a lungul anilor când familia va revedea fotografiile și montajul video.

Furnizorul nu a postat nimic momentan