fbpx

Filip Cezar

Str. Teheran nr. 2, Sector 1, București

Realizăm costume la comandă pentru bărbați
3850 ( pret minim )

Realizăm costume la comandă pentru bărbați

Bucuresti, Bucuresti, Romania

0
Filip Cezar este locul în care cu ajutorul cunoștințelor vaste din domeniul croitoriei masculine bespoke, alături de experți vestimentari consacrați, reușim să cristalizăm eleganța tradițională într-o expresie concretă a exigențelor moderne.
Filip Cezar Bespoke este conceptul masculin unde imaginația depăseste limitele convenționalului printr-o atitudine ce reflectă eleganța în stilu-i specific, realizând ținute personalizate pentru orice eveniment.
Folosind tesături de la producători din Franța, Italia, Anglia și Spania, croitori cu peste 30 de ani de experientă lucrează la cele mai ridicate standarde pentru a livra ținute exclusiviste pentru orice eveniment. Totodată, Filip Cezar oferă consiliere gratuită pentru ca tu să te bucuri de ținute exclusiviste și de o experientă nemaiintalnită în magazinele de fashion din București.
Ținând cont de toate aceste aspecte și de dorința bărbatului modern de a prevala eleganța cu exclusivismul unicității, Filip Cezar oferă gentlemanului contemporan maniera ideală prin care să atragă într-un mod autentic aprecierea și admirația celor din jur.