fbpx

Fotografika

Sibiu

Servicii complete de fotografie și photobooth: 

Photobooth / cabină foto. Distracție garantată în patru pași: te deghizezi cu accesorii haioase, te distrezi alături de prieteni, pozezi în cele mai trăsnite ipostaze și primești fotografia pe loc.

Fotografie nuntă. Te pregătești pentru cea mai importantă zi din viața ta? Află detalii despre pachetele noastre foto – fotografie eveniment, albume foto, photobooth, panou floral.

Fotografie botez. Fiecare moment din viața puiuțului tău este unic, dar în mod special ziua în care devine creștin. Păstrează pentru totdeauna amintirea acestui moment!

Fotografie corporate. Imaginea companiei este foarte importanta, de aceea fotografiile folosite pe pagina web sau pe retelele de socializare trebuie sa fie de cea mai buna calitate – fotografii portret angajați, echipa manageriala, intalniri cu partenerii de afaceri sau de teambuilding cu colegii.

Ședințe foto. Marchează un moment important din viața ta și al familiei tale cu o ședință foto. Poate fi o ședință Save the Date, Trash the Dress dacă ești pe punctul de a te căsători sau o ședință foto cu familia, colegii, prietenii.

Fotografie produs. Este un MUST HAVE pentru magazinele online. În fashion, beauty, retail și multe alte domenii, fotografiile produselor valorează cât o mie de cuvinte și funcționează ca un agent de vânzări. Produsele dumneavoastră merită fotografii de calitate!

Fotografie locație. Inaugurarea unui sediu, a unui punct de lucru sau relocarea într-un sediu nou reprezintă un bun prilej de a arăta clienților și partenerilor noua locație. Puteți folosi aceste fotografii pe site sau pe paginile de Social Media

Fotografii magnetice. Bucurați-vă din plin de fotografiile dumneavoastră. Fotografiile din ziua nuntii, cele de botez, cu membrii familiei sau cele din vacanta se pot transforma în magneți pe care îi poți pune pe frigider sau îi poți oferi prietenilor.

Print fotografii. Vrei să păstrezi fotografiile preferate într-un album pe care să îl răsfoiești din când în când? Noi le printăm pentru tine.  

Contactează echipa Fotografik Art pentru o ofertă personalizată: Tel: 0742 - 978 670, E-mail: office@fotografikart.ro