fbpx

Maya Fashion

Str. Lipscani, nr. 32, Craiova

Rochii de mireasa colectia 2020
800 ( pret minim )

Rochii de mireasa colectia 2020

Craiova, Dolj, Romania

0
Desi a inceput ca o idee indrazneata a unei echipe tinere si entuziaste, Maya Fashion a ajuns un atelier de creatie vestimentara, adresandu-se in special mireselor de inalta clasa, condus de designerul vestimentar Mariana Florea. Experienta de peste 20 de ani isi pune amprenta pe tot ceea ce poarta marca Maya Fashion®, care nu creeaza un stil, ci confort, naturalete, buna dispozitie, relaxare si o prezenta notabila oriunde ai merge. Toate la un loc inseamna spiritul Maya Fashion ©.
Rochiile de mireasa special create de designerul Mariana Florea sunt gandite sa ofere comoditate, dar si sentimentul de siguranta pe care doar creatiile de bun gust si calitate ti-l pot oferi. Calitatea Maya Fashion este rezultatul armoniei dintre linie (croiala), material si nu in ultimul rand, executie. Tiparele sunt astfel concepute incat tinuta sa ofere confort la purtare - incredere in sine - design cu impact asupra privitorului.
Va asteptam in Craiova, Strada Lipscani, Nr.32, la atelierul de creatie si magazinul specializat, precum si in magazinul din Bucuresti, str. Bulevardul Unirii, nr. 7, bl. 1C cu o colectie spectaculoasa de rochii de mireasa. In magazinele Maya Fashion® mai gasiti si voaluri pentru mirese din diferite materiale si dimensiuni, bijuterii si accesorii pentru aceste