fbpx

Trupa Incognito

Trupa Incognito

Trupa Incognito

Cluj-Napoca, Cluj, Romania

0

Salut! Suntem o gasca faina din Cluj-Napoca, pasionata de muzica si organizarea petrecerilor de diferite tipuri. Concerte live pline de energie, nunti, botezuri, petreceri corporate, concerte live in aer liber, organizate cu ocazia unor evenimente publice sau orice alt gen de eveniment unde exista chef de distractie, toate acestea sunt provocari pe care le acceptam cu drag :)
Punem la dispozitia dumneavoastra cunostinte profesioniste in domeniul muzicii, al organizarii evenimentelor (inclusiv DJ + lumini de scena) si folosim echipamente audio performante, din pasiunea noastra pentru muzica si din dorinta de a oferi publicului cea mai inalta calitate din punct de vedere al sunetului si al prestatiei artistice. Acesta este job-ul nostru si domeniul in care activam ca trupa din anul 2008 asa ca poti apela cu incredere la serviciile noastre.
Raspundem cu drag la mesaje daca ne scrii. De asemenea, ne gasesti pe Facebook, Instagram, Youtube, unde incercam sa postam cat mai des poze sau filmari noi. Mai jos, este o scurta istorie a trupei, cam cat se poate povesti in cateva randuri. Restul e INCOGNITO ;) Speram ca o sa avem ocazia sa ne cunoastem, sa iti povestim mai multe, dar cel mai important, sa iti cantam cele mai frumoase piese pe care noi le-am invatam de-a lungul timpului.

https://www.trupaincognito.ro/desprenoi